Actualités

Brusselse expertise in duurzaam bouwen: ontmoeting met Washington DC

25/10/2018

duurzaam bouwenWe maken ons meer dan ooit zorgen over het belang van het klimaat. In Brussel staan we aan de top in bepaalde sectoren die met deze mondiale uitdagingen te maken hebben. Daarom stelde Staatssecretaris Cécile Jodogne de Brusselse gewestregering voor de Brusselse ervaring en expertise op het vlak van duurzaam bouwen in de schijnwerpers te zetten.

Hub.brussels : krachtige steun voor Brusselse ondernemingen

17/10/2018

hub.brussels ondertekening beheersovereenkomstOp dinsdag 16 oktober werd het beheerscontract van hub.brussels, het Brussels Agentschap voor de Ondersteuning van het Bedrijfsleven, officieel ondertekend.

Voor Cécile Jodogne, Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel en Minister van Tewerkstelling en Economie, Didier Gosuin, was het de gelegenheid om de balans op te maken van de hervorming van het agentschap, een unieke entiteit die voortvloeit uit de fusie van Atrium, Impulse en BIE.

Duurzame ontwikkeling en Brusselse export, een win-win relatie

02/10/2018

opening seminarie - internationaal duurzaam ondernemenTijdens de opening van het seminarie voor internationaal duurzaam ondernemen gaf Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Cécile Jodogne een overzicht van alle voordelen om duurzame ontwikkeling te integreren in de strategie van exporterende bedrijven.

Haar positionering werd bekrachtigd door de getuigenissen van bedrijven die actief zijn in sectoren die de Brusselse economie vertegenwoordigen: digitale sector, duurzaam bouwen, consultancy en ... bier.