Cécile JODOGNE - STAATSSCRETARIS VOOR HET BRUSSELSE GEWEST MINISTER VAN DE BRUSSELSE FRANSTALIGE REGERING

Ontmoeting met een Brusselse styliste

maandag, 4 september, 2017

Ontmoeting Françoise PendvilleHet einde van de zomer was het uitgelezen moment voor een ontmoeting met Françoise Pendville. De Brusselse styliste ontwerpt elegante regenjassen en blaast haar exportactiviteiten nieuw leven in.

Voor Staatssecretaris Cécile Jodogne is het uiterst belangrijk om aansluiting te vinden bij de bekommernissen van onze ondernemers die durven te exporteren. Tijdens haar bezoeken controleert ze, samen met hen, of de juiste contacten werden gelegd, spreekt ze over netwerken en tussenpersonen in het buitenland om hun prospectieactiviteiten te bevorderen.

“Mooi zijn in de regen”, Françoise Pendville overtuigt ons dat het “altijd en overal” mogelijk is met haar gekleurde regenjassen. De collectie RECYCLED blaast de vintage gevlamde mantels die geactualiseerd werden nieuw leven in (gekleurde voeringen, afwerkingen…). Elk model is genummerd en exclusief ! Onlangs lanceerde ze een nieuwe lijn van tijdloze regenmantels: CUMULUS (Belgisch design, Italiaanse stoffen, vervaardigd in Europa en in Marokko).

Tijdens deze ontmoeting kwamen, naast de financiële steunmaatregelen, verschillende aspecten van de begeleiding van exporterende bedrijven aan bod : groeperingen van Brusselse ontwerpers voor de bevordering van de prospectie met de handelsattachés, deelname aan B2B-programma’s enz.  

Ontdek de ontwerpen van Françoise Pendville hier   http://francoise-pendville.be/