Cécile JODOGNE - STAATSSCRETARIS VOOR HET BRUSSELSE GEWEST MINISTER VAN DE BRUSSELSE FRANSTALIGE REGERING

Laten we de bladzijde omdraaien en vooruitgaan !

06/09/2017

Na de driften van de politieke bestuurders zonder scrupules.

Na de poging van één enkele man om de drie regeringen op te blazen.

Na de kleine moordende zinnen van deze zomer.

De burgers hebben er genoeg van ! Ik heb er genoeg van !

Laten we deze politieke bladzijde omdraaien en justitie haar werk laten doen en de fraude bestraffen. De onderzoekscommissie over SamuSocial zal duidelijkheid scheppen en vaststellen waar  de verantwoordelijkheden liggen. Ik hoop het van harte.

In de Brusselse Regering moeten de hervormingen van deugdelijk bestuur die wij dragen tot een goed einde gebracht worden;  we zullen hierop toezien. Dat elke regering verder werkt aan zijn prioriteiten, aan zijn projecten ten behoeve van de burgers van Brussel en Wallonië.   

Laten we werken met inachtneming van de engagementen, akkoorden en partners. Want voor de burger is de vraag niet te weten welke partij met welke andere zal samenwerken. De burger verwacht wilskracht en een duidelijk en eerlijk bestuur. De burger wil verkozenen die de principes van deugdelijk bestuur toepassen in het dagelijks beheer.

Meer dan ooit willen we de verantwoordelijkheden dragen die we in 2014 genomen hebben door van de vereenvoudiging en het deugdelijk bestuur de hoeksteen van de actie van de Brusselse Regering te maken.

Laten we vooruitgaan. Constructief zijn. En laten we de hervormingen tot een goed einde brengen.

Ik blijf jullie op de hoogte houden op de sociale media en op mijn website. Aarzel niet om te reageren.

Ik lees of hoor het graag !

 

Cécile JODOGNE