Actualités

Eerbetoon van de brandweerlieden-ambulanciers van de DBDMH op 22 maart

22/03/2018

Eerbetoon Brusselse brandweer 22 maart De brandweerlieden en ambulanciers van Brussel hebben in aanwezigheid van Staatssecretaris Cécile Jodogne een plechtig eerbetoon gehouden aan de kazerne Helihaven. Een deel verplaatste zich naar het standbeeld van Manneken Pis. Een nieuw brandweerkostuum werd overhandigd aan het kleine wereldbekende monumentje in de Stoofstraat.

Brusselse projecten verdedigen op MIPIM, voor een stad waar welzijn centraal staat

09/03/2018

Mipim Tijdens editie 2018 van de MIPIM zal de Brusselse Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel, Cécile Jodogne, de conferentie van het programma van het Brussels Gewest leiden. Het programma bestaat uit een aaneenschakeling van ontmoetingen en evenementen waarbij de vastgoedsector kennis kan maken met de initiatieven van het Gewest voor een productieve en innoverende stad dankzij publiek/private samenwerkingen.

Euroclear verhuist holding van Londen naar Brussel

07/03/2018

Euroclear Holding Na Lloyd’s, Moneygram, QBE en MS Amlin verwelkomt het Brussels Hoofdstedelijk Gewest binnenkort de holding Euroclear, de expert in afwikkeling van effectentransacties. “Ik ben verheugd met de komst van de holding Euroclear in Brussel. Het Brusselse karakter van deze onderneming die reeds veel heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van onze financiële plaats wordt hierdoor nogmaals versterkt.   Hiermee beschikt Brussel over een bijkomend argument in de concurrentiepositie die ze inneemt in het kader van de Brexit.

Tunesische expertise geeft Brusselse onderneming vleugels

01/03/2018

Inhuldiging Metis Tunesië Cécile Jodogne, op economische missie in Tunesië, heeft op woensdag 28 februari de nieuwe kantoren van Metis Innovations Group in Tunis ingehuldigd. De groep is sinds september 2017 actief in Tunesië en voorziet ongeveer 200 nieuwe banen in Tunesië.

De onderneming gevestigd te Brussel ontwikkelt softwarepaketten voor verschillende banken, verzekeringsmaatschappijen en vastgoedkantoren die lid zijn van de groep in Europa.