Actualités

Duurzame ontwikkeling en Brusselse export, een win-win relatie

02/10/2018

opening seminarie - internationaal duurzaam ondernemenTijdens de opening van het seminarie voor internationaal duurzaam ondernemen gaf Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Cécile Jodogne een overzicht van alle voordelen om duurzame ontwikkeling te integreren in de strategie van exporterende bedrijven.

Haar positionering werd bekrachtigd door de getuigenissen van bedrijven die actief zijn in sectoren die de Brusselse economie vertegenwoordigen: digitale sector, duurzaam bouwen, consultancy en ... bier.

Audiovisuele sector : Brusselse expertise op IBC2018

19/09/2018

IBC2018 AmsterdamKijk naar uitzendingen zoals The Voice of Top Chef: technologieën zorgen voor een ongeëvenaard kijk- en luistercomfort en ongeziene interactiviteit met de "toeschouwers-acteurs". Brusselse bedrijven uit deze sector hebben een erkende expertise ontwikkeld en dragen actief bij aan deze producties. Ze bieden nieuwe verlichtingstechnieken, diensten voor de verspreiding van contents, intelligente gegevensverbinding en -beheer, camera- en geluidscontroleapparatuur en accessoires, en meer.