Actualités

SIMONE A SOIF !

01/06/2018

Bezoek SImone a soif ! “Simone a soif !” ontmoeten ? De gedachte alleen al doet ons watertanden ! De welgekende Schaarbeekse startup laat haar producten breed uitzwermen in België. Recent werden verkooppunten geopend in Nederland en er zijn contacten met Parijs.  

Vorige jaar gaf een fondsenwerving een nieuwe impuls aan “Simone a soif!” en daardoor kan een internationale uitbreiding overwogen worden.

Mode en design in New York

25/05/2018

Mode en Design in New York - Brussels Days Andere focus van de Brussels Days 2018 : de modesector. Brusselse ontwerpers werden tijdens verschillende evenementen in de kijker gezet.

Met Brussels Invest & Export (hub.brussels) gaat het MAD (Brussels centrum voor mode en design) op prospectie naar internationale markten om Brusselse ontwerpers nieuwe kansen te bieden. Brussels Days 2018 is de gelegenheid om acties te lanceren, elk jaar opnieuw.

Vier keer meer export van chocolade

23/05/2018

Brussels Days - chocoladeTijdens haar bezoek aan de "Flagship store van Godiva" in New York in het kader van de Brussels Days, heeft Cécile Jodogone herinnert aan het belang van de Belgische chocolade. Als onderdeel van  het DNA van het imago van Brussel in het buitenland draagt deze bovendien bij aan de versterking van ons exportpotentieel. Dat is net de bedoeling van de Brussels Days : onze belangrijkste producten in de kijker zetten !

Brussels Days 2018 : Washington DC en New York

19/05/2018

Zondagnamiddag ontvangt Cécile Jodogne in Washington DC de deelnemers van de Brussels Days (1). De eerste seminaries zijn reeds voorzien op maandag 21 mei in de ochtend.

Na Japan in 2016 en Berlijn vorig jaar, strijken de Brussels Days dit jaar neer aan de Oostkust van de Verenigde Staten. Een veertigtal economische spelers neemt deel aan deze missie van 5 dagen in Washington DC en New York.

Brexit : Economische betrekkingen tussen Singapore en Brussel versterken

24/04/2018

Brexit - Singapore en ChinaIn het kader van de economische missie in Singapore en China, organiseerden de Werkgroep België-Luxemburg in Singapore en de economische en handelsattaché van Brussels Invest & Export (hub.brussels) gevestigd te Singapore op dinsdag 24 april een ontbijtvergadering. De bedoeling van dit seminarie : de troeven van Brussel in het kader van de strategieën Post-Brexit van de internationale actoren in de verf zetten.